Over ons

Michiel en Fleur, de twee gezichten achter Buitengewoon. Aangenaam!


ONS VERHAAL

De hele coronacrisis was (en is) buitengewoon, dat is het minste wat je erover kan zeggen. Op een warme, bijna zomerse avond in het voorjaar gingen we voor de zoveelste keer op wandel tussen de Breese velden.

Tijdens deze tocht konden we ons allebei niet ontdoen van het charmante uitzicht. Alsof we ons in Toscane waanden, maar dan een tikkeltje Vlaamser. Het landschap werkte inspirerend, het ‘golden hour’ van dat moment deed onze hersenen spinnen en bij het thuiskomen was het concept Buitengewoon ontstaan.


OVER MICHIEL

Fanatieke hobbykok, dat ben ik wel. Met veel interesse voor pizza’s. Omwille van deze reden startte ik in september 2019 mijn eigen onderneming op, genaamd Michiels Pizza. Onder deze naam bak ik met het bijhorende enthousiasme pizza’s op verschillende soorten feestjes.

Met mijn authentieke, houtgestookte pizza-oven, geplaatst op een remorque, kan je me niet missen wanneer ik naar een feestje rij. Op dat moment mag je gerust even balen dat je zelf niet bent uitgenodigd. Want als we even alle bescheidenheid overboord mogen gooien; deze pizza’s zijn goed. Echt héél goed.


OVER FLEUR

Als jongste spruit van de vijfde generatie op het Pannenbakkershof kan je mij terugvinden in de Hoevewinkel; tenminste als ik niet moet studeren. In deze Hoevewinkel draait het rond groenten en fruit, zuivelproducten, aardappelen en streekproducten. Daarnaast gaat het ook over lokaal, vers en (h)eerlijk.

De bekendheid van Pannenbakkershof heeft een enorme boost gekregen, zachtjes uitgedrukt. De wondere wereld van het world wide web, oftewel social media, speelde hier ongetwijfeld een sleutelrol in. Met dank aan mezelf, deze jongste spruit, kan je alles over Pannenbakkershof nu ook googlen, facebooken of instagrammen.