Home 2021

DIT IS BUITENGEWOON

Een heel veld, enkel en alleen voor jouw bubbel.

Een unieke beleving die je niet snel vergeet.

Benieuwd naar het concept? Scrol gerust even verder.WAT IS BUITENGEWOON?

In tijden van een wereldwijde pandemie, brengen we graag – op een veilige manier – het vakantiegevoel naar jou, in plaats van andersom. Pizza’s? Op neo-authentieke wijze. Landschap? Vlaams-Toscaans. Secco? Uit regio Oudsbergen.

Een hele avond lang geniet je met jouw bubbel van onder andere verse, ambachtelijke pizza’s uit Michiels Pizza’s houtgestookte oven, maar ook van heerlijke antipasti, de perfecte al dente pasta’s van chef Giampaolo Bernardi en een verrukkelijke dessertenplank voorzien door patissier Tibo. De gebruikte producten zijn van lokale bodem en worden bezorgd door Hoevewinkel Pannenbakkershof. Korte keten alom!

Het gehele diner vindt plaats in een landelijk jasje. Onder een stertent, aan een charmant gedekte tafel, in de Breese velden of bij het kasteel van Ter Dolen te Helchteren: dat is waar jullie een buitengewone avond zullen beleven.

La vita è bella, ook in onze eigen streek.


VOOR WIE?

Een gezellige avond bijbabbelen met jouw bubbel? Een uniek trouwfeest? Uitpakken als organisator van een personeelsfeest of vergadering? Jij vraagt, wij organiseren.

Buitengewoon is voor zij die met hun bubbel van minimaal 15 personen eens net iets anders willen dan een feestzaal of vergaderruimte. Onze locaties zijn omgeven door het groen, brengen je tot rust en doen je genieten zonder dat er andere mensen in de buurt zijn. Privacy verzekerd. Geschikt voor zij die houden van gezelligheid, ‘eens iets anders’, kalmte en comfort.

Vraag vrijblijvend naar onze informatiebrochures via onze contactpagina.


 • positive review  super lekker, gezellige sfeer. Een aanrader !

  Christine Meyssen Avatar Christine Meyssen
  16 augustus 2020
 • positive review  Schitterend initiatief, fijne gastvrouw en gastheer! Setting is geweldig 👌

  Peter Fransen Avatar Peter Fransen
  8 augustus 2020
 • positive review  We hebben net een super gezellige en heerlijk lekkere avond gehad bij Buitengewoon,Michiel en Fleur doen dat super, zo jong en zo gedreven, super, die gaan het nog ver brengen in hun leven!!!Geweldig gedaan, hartelijk dank voor de onvergetelijke avond, Het Sfeerhuys team van Meeuwen!!!

  Hilde Zwerts Avatar Hilde Zwerts
  11 juli 2020
 • positive review  Wij hadden een super gezellige avond, vol lekker eten op een buitengewoon prachtige locatie. Een echte aanrader !

  Michelle Spreuwers Avatar Michelle Spreuwers
  14 september 2020
 • positive review  Prachtige avond met vrienden! Topservice, de lekkerste verse pizza’s en wijntjes en dit allemaal op een toplocatie! Bedankt Fleur en Michiel ✨✨✨

  Ellis Neefs Avatar Ellis Neefs
  12 september 2020
 • positive review  Top concept! Wat een verrassing bij aankomst. Fijn ontvangen, mooie tafeldecoratie en heerlijk gegeten. Een pluspunt is het werken met lokale producten, tof! Een echte aanrader!

  Lies Vl Avatar Lies Vl
  12 september 2020
 • positive review  Super gezellige en buitengewone beleving, dikke aanrader voor een fijne avond.

  Loes Kesters Avatar Loes Kesters
  9 augustus 2020
 • positive review  Gefeliciteerd Michiel en Fleur met dit fantastische concept. een prachtige locatie, een super mooi gedecoreerde tafel en overheerlijke pizza's. Wij hebben er echt van genoten en komen volgend jaar graag terug!

  Wendy Corstjens Avatar Wendy Corstjens
  11 juli 2020
 • positive review  Top sfeer, top bediening, top eten, top mensen!!! 🤩👍🏻👌

  Leen van Dael Avatar Leen van Dael
  30 augustus 2020
 • positive review  Leuk concept, super lekkere pizza’s en hapjes, en twee toffe mensen! 👌

  Sirkka Baert Avatar Sirkka Baert
  11 september 2020