Home 2021

DIT IS BUITENGEWOON

Een heel veld, enkel en alleen voor jouw bubbel.

Een unieke beleving die je niet snel vergeet.

Benieuwd naar het concept? Scrol gerust even verder.WAT IS BUITENGEWOON?

In tijden van een wereldwijde pandemie, brengen we graag – op een veilige manier – het vakantiegevoel naar jou, in plaats van andersom. Pizza’s? Op neo-authentieke wijze. Landschap? Vlaams-Toscaans. Secco? Uit regio Oudsbergen.

Een hele avond lang geniet je met jouw bubbel van onder andere verse, ambachtelijke pizza’s uit Michiels Pizza’s houtgestookte oven, maar ook van heerlijke antipasti, de perfecte al dente pasta’s van chef Giampaolo Bernardi en een verrukkelijke dessertenplank voorzien door patissier Tibo. De gebruikte producten zijn van lokale bodem en worden bezorgd door Hoevewinkel Pannenbakkershof. Korte keten alom!

Het gehele diner vindt plaats in een landelijk jasje. Onder een stertent, aan een charmant gedekte tafel, in de Breese velden of bij het kasteel van Ter Dolen te Helchteren: dat is waar jullie een buitengewone avond zullen beleven.

La vita è bella, ook in onze eigen streek.


VOOR WIE?

Een gezellige avond bijbabbelen met jouw bubbel? Een uniek trouwfeest? Uitpakken als organisator van een personeelsfeest of vergadering? Jij vraagt, wij organiseren.

Buitengewoon is voor zij die met hun bubbel van minimaal 15 personen eens net iets anders willen dan een feestzaal of vergaderruimte. Onze locaties zijn omgeven door het groen, brengen je tot rust en doen je genieten zonder dat er andere mensen in de buurt zijn. Privacy verzekerd. Geschikt voor zij die houden van gezelligheid, ‘eens iets anders’, kalmte en comfort.

Vraag vrijblijvend naar onze informatiebrochures via onze contactpagina.


 • positive review  Heerlijke avond met heerlijk eten en topbediening!

  Anne Langens Avatar Anne Langens
  29 augustus 2020
 • positive review  Was een super ervaring zo mooi in de natuur en dan nog de lekkere pizza met allemaal producten van ons mooi Limburg . Voor herhaling vatbaar

  Bart Vrolix Avatar Bart Vrolix
  11 juli 2020
 • positive review  Super gezellige en buitengewone beleving, dikke aanrader voor een fijne avond.

  Loes Kesters Avatar Loes Kesters
  9 augustus 2020
 • positive review  Een buitengewone beleving op een toplocatie met super lekker eten! Een dikke aanrader!

  Iben Snijders Avatar Iben Snijders
  9 augustus 2020
 • positive review  super gezellige avond in een prachtige setting met lekker eten! 🤩 heel fijne bediening in een ongedwongen sfeer!

  Jannelien Verjans Avatar Jannelien Verjans
  11 september 2020
 • positive review  Voor ons de eerste keer. En wat was het een topper!!! Super leuke locatie en mooie sfeer gecreëerd... we voelden ons meteen welkom en we werden uitgenodigd aan tafel. Al snel kwamen de over heerlijke pizza’s eraan, die gemaakt werden met lokale producten. De service ging heel vlot en we kwamen niets te kort!!! Doe zo verder en het is zeker een aanrader 👌

  Nthl Brnk Avatar Nthl Brnk
  16 augustus 2020
 • positive review  We hadden een super gezellige avond, heel lekker gegeten en top sfeer op een prachtige locatie!👍🤗🍕

  Inge Luyckx Avatar Inge Luyckx
  8 augustus 2020
 • positive review  Prachtige avond met vrienden! Topservice, de lekkerste verse pizza’s en wijntjes en dit allemaal op een toplocatie! Bedankt Fleur en Michiel ✨✨✨

  Ellis Neefs Avatar Ellis Neefs
  12 september 2020
 • positive review  Wij hadden een super gezellige avond, vol lekker eten op een buitengewoon prachtige locatie. Een echte aanrader !

  Michelle Spreuwers Avatar Michelle Spreuwers
  14 september 2020
 • positive review  Vriendelijk, verzorgd en verrukkelijk!

  Stef Quadvlieg Avatar Stef Quadvlieg
  11 september 2020