Praktisch

“Goede afspraken maken goede vrienden”

Geen evenement zonder praktische zaken. Neem volgende afspraken even door vooraleer je je naar Buitengewoon vertoeft.

1. Begin- en einduur

Vanaf 18u is heel de bubbel welkom op het veld tegenover boerderij Pannenbakkershof voor de buitengewone ervaring. Om 21u stipt zal het diner ten einde zijn en wordt de bubbel vriendelijk verzocht om het veld te verlaten.


Op voorhand wordt er door de bubbel gekozen welke soorten pizza’s worden geserveerd op jullie avond Buitengewoon. In totaal kunnen er 4 soorten worden uitgekozen.

2. Pizza


3. Drank

We maken enkel gebruik van lokale dranken, zowel non-alcoholische en alcoholische. Echter hebben we slechts een beperkt aanbod in dit assortiment en hopen op uw begrip.


Heel de avond lang wordt er verwacht dat jullie aan tafel blijven zitten. Het buitengewoon team dient de pizza’s en dranken op, dragen mondmaskers en voorzien handgel voor de bubbel. We voldoen aan de afstandsregel tussen de tafels.

4. Corona

5. Aantal personen

Buitengewoon wordt enkel georganiseerd voor een minimum aantal van 10 personen en een maximum van 20 personen. Voor een afwijkend aantal kan er altijd contact worden opgenomen, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Helaas zijn wij met ons concept enorm weersafhankelijk en hopen op uw begrip. We hebben geluk met onze kwalitatieve tent, waardoor we bij felle zon, regen of wind het feest zonder problemen kunnen laten doorgaan.

Bij meer extreme weersomstandigheden (onweer, storm), zijn wij genoodzaakt het evenement uit te stellen of af te lassen.

6. Slecht weer