Let's meet

De kans is groot dat je hier bent beland omdat je graag een unieke avond wilt beleven. Een avond die zowel voor je hart als voor je hoofd deugd doet. Een privé diner met je vrienden, een intiem trouwfeest of een activiteit om je personeel te bedanken? 

Wij kunnen jou helpen. 

Kort samengevat willen wij vooral een glimlach op je gezicht toveren. We willen dat jij en je gasten een onvergetelijke herinnering krijgen om te koesteren. 

Michiel & Fleur houden zich allebei met andere dingen bezig. Hij met eten, zij met het visuele. Deze combinatie zorgt ervoor dat we jou de meest aangename ervaring kunnen geven.

michiel & Fleur

Michiel. Accountmanager en pizzabakker. Houdt van alle soorten keukens, de zon, sporten en auto’s. Vindt goed eten belangrijk en heeft aanleg voor verfijnde smaken.

Fleur. Kinesist en fotografe. Houdt van de natuur, ontbijten, gaan sporten en haar hondje. Vindt gezelligheid belangrijk en heeft een oog voor detail.

"Michiel en Fleur zorgen ervoor dat je een onvergetelijke avond kan beleven. Ze zijn spontaan, oprecht en zorgen ervoor dat hun gasten niets te kort komen."